藍慕沙升天日~藍慕沙電影院 (2021-05-03)

藍慕沙升天日~藍慕沙電影院

藍慕沙於2005年8月10日出人意料地露面,並向在場觀眾透露,這一天正是他昇天的周年紀念日!

這是一個非常特殊的教導,藍慕沙回憶起自己的生活,並分享他成為風之王並帶著他的身體一起昇天。

在一個美好的早晨,這是他與人民一起為自由而奮鬥的人民面前,對他升天的慶祝。

藍慕沙的閉幕詞捕捉了這一獨特教學的靈感和魔力:

“我知道如何到達黃金與藍色的交匯處……您擺脫了這種態度,我將為您帶來一桶金。”

此課程是包含於2019年12月的傳奇大師。


可以從美西時間
2021年5月1日觀看至5月31日

依照你的時間來觀看,一個月內想看幾次就看幾次!

課程時間:5小時13分

♦ 字幕短片:https://rumble.com/vgz815-28517225.html 

♦ 開播時間
美西時間2021年5月01日星期六 開始
美西時間2021年5月31日星期一 結束

台灣時間2021年5月01日星期六,下午03:00開始
台灣時間2021年6月01日星期二,下午03:00結束


♦ 播放方式:一個月內想看幾次就看幾次

♦ 線上課程費用+翻譯:美金 165
(完成2020年頂石,費用+翻譯:美金135)

♦ 報名資格:1988年起參加過101課程、初階課程或函授課程的學生皆可參加。

♦ 線上報名網址 https://www.ramtha.com/list/product.ashx?item=Ram_Cin_May

♦ 報名完成請截圖私訊Marina,我們會在wechat開群組

 

 

 

 

RAMTHA’S ASCENSION DAY
RAMTHA CINEMA
Ramtha made a surprise appearance on August 10, 2005, and revealed to the audience present that this very day was the anniversary of his ascension!

It is a very special teaching where Ramtha reminisces about his life and shares what it took for him to become the Lord of the Wind and take his body with him. This is the celebration of his ascension, one fine morn, in front of his people who marched and fought for freedom with him.

Ramtha’s closing words capture the inspiration and magic of this unique teaching:

“I know how to get where the gold meets the blue … you get rid of the attitude and I will bring you the pot of gold.”

— Ramtha